7 pași pentru a transforma ideea de aplicație în realitate

Cu toții avem capacitatea de a transforma ideile noastre în realitate, dacă vrem cu adevărat. Odată cu apariția multor tehnologii și invenții, transformarea unei idei într-o aplicație poate fi făcută destul de repede.

Deci, de unde începi?

1. Scrieți toate ideile dvs.

Chiar dacă o idee pare perfectă, acordați timp de gândire și altor idei. Vă recomandăm să scrieți fiecare idee pe care o aveți în minte. Dacă vă vine o idee bună, nu așteptați să ajungeți acasă. Este vital să scrieți fiecare idee înainte să o uitați. Una dintre aceste idei ar putea fi următoarea mare inovație.

2. Alege cea mai bună idee din listă.

Odată ce ați enumerat ideile, alegeți ideea care vă rămâne în minte pentru o lungă perioadă de timp. Suntem siguri că există o idee pe care doriți să o urmăriți de fiecare dată când vă uitați la lista dvs. Dacă se întâmplă acest lucru, tăiați celelalte idei și începeți lucrul pentru a vă pune în aplicare ideea perfectă făcând o listă cu toate funcționalitățile dorite.

3. Faceți o cercetare de piață.

Când știți deja ce vreți să faceți, este important să efectuați cercetări de piață pentru a vedea dacă există un potențial real în ideea dvs.. Începeți cu o listă pro&contra. Dacă există slăbiciuni, gândiți-vă dacă există moduri pentru a le îndrepta. Mai departe, verificați dacă ideea nu este cumva pusă în aplicare (sau a fost) de altcineva.

4. Identificați-vă publicul.

Odată ce ați efectuat cercetarea de piață, veți putea vedea potențialii clienți. Dar este important să identificați și cine ar folosi de fapt aplicația dvs. Nu toți clienții potențiali o vor folosi, deci trebuie ca aplicația să fie necesară în mai multe contexte.

Este bine să cunoașteți publicul, astfel încât să puteți vedea ce altceva trebuie să fie rezolvat în aplicația pe care o dezvoltați. Ei vor decide dacă aplicația dvs. va avea succes sau nu.

5. Crearea unei mărci.

Acesta este momentul să-i oferiți aplicației un nume nou, ușor de recunoscut, o identitate vizuală.
Înainte de a începe dezvoltarea aplicației vă putem ajuta cu crearea unui brand.

6. Dezvoltați aplicația.

Aici intervenim noi. Ne puteți contacta folosind formularul de mai jos sau datele noastre de contact, iar noi vă vom transforma ideea de aplicație în realitate.

7. Începeți pitching-ul pentru întreprinderi.

Odată ce ideea se află în versiunea inițială și unele caracteristici au fost făcute, este timpul să căutați furnizori și companii care ar dori să promoveze aplicația dvs. Aici folosiți cercetarea dvs. de piață, știind deja care companii se potrivesc cel mai bine ideii / aplicației dvs. Abordați acești furnizori și creați un pitch bun, astfel încât să îi puteți convinge să ia aplicația dvs. și să o promoveze. Este foarte bine să obțineți un sprijin mare de la diferiți furnizori.

Sursă foto: freepik.com

Formular de contact

Lasa un comentariu