Aplicațiile mobile, o sursă educativă pentru cei mici!

Sursa foto: https://www.toddlerfunlearning.com/2018/02/07/power-kids-tablet/

Smartphone-urile sau tabletele sunt dispozitive care atrag astăzi nu doar atenția adulților, ci și a copiilor. Cei mici sunt din ce în ce mai interesați și pricepuți în descoperirea funcțiilor și aplicațiilor acestor “device-uri”. Profitând de acest lucru, putem face din interesul lor acordat acestor dispozitive, o sursă educațională.

Deși specialiștii nu recomandă copiilor telefoanele sau tabletele de la vârste prea fragede, dupa o anumită vârstă ele pot fi exploatate de cei mici cu succes în inițierea lor către dezvoltarea creativității, îmbunătățirea cunoștințelor, învățarea unei limbi străine, a matematicii sau pentru divertisment prin aplicațiile sau jocurile dedicate pentru ei.

Dezvoltate pe baza ultimelor “research-uri” făcute de programatori, aplicațiile își propun să prezinte celor mici, într-un mediu cât mai sigur și ușor de înțeles pentru ei, informațiile de care au nevoie și să le stimuleze dorința de a descoperi lucruri noi pregătindu-i astfel pentru viitor.

Pentru dezvoltarea unei astfel de aplicații educative, sau jocuri creative, echipa Amazing Soft vă poate ajuta, creând pentru dumneavoastră un astfel de soft personalizat.

Lasa un comentariu