Automotive

Tehnologia de ultima ora folosita pentru realizarea sistemelor software necesare industriei automotivelor reduce costurile de intretinere, sporeste securitatea masinii si mareste siguranta sofatului. Noi dezvoltam aplicatii stabile care monitorizeaza performanta vehiculului, riscul de accident, securitatea acestuia cat si a pasagerilor.

Aplicand tehnologiile Smart asupra vehiculului poti beneficia de urmatoarele facilitati: reducerea consumului de carburant, atentionari referitoare la conducerea ecologica, monitorizare in timp real a motorului si a celorlalte sisteme de siguranta ale masinii, instintari de plata a taxelor aferente sau de combustibil, si multe altele.

Avand aceste informatii importante, atat pe computerul de bord, cat si pe telefon se pot evita si reduce costurile aditionale, iar cu un sistem antifurt care trimite notificari cu locatia vehiculului te poti asigura ca masina se afla in siguranta. De asemenea, masina poate trimite automat notificari catre autoritati in situatii de urgenta, cum ar fi in caz de accident.

Ne putem adapta oricarei idei inovative, iar impreuna putem revolutiona aceasta industrie.

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

detalii

Nu gasesti serviciul potrivit pentru tine? Doresti mai multe servicii care sa comunice intre ele? Nicio ingrijorare. Putem sa iti oferim un Pachet Custom care sa contina serviciile de care ai nevoie, astfel vei salva timp si bani. Alegerea unui pachet este intotdeauna cea mai buna decizie. Echipa noastra de experti se vor asigura ca suita de aplicatii este dezvoltata folosind librariile potrivite, astfel incat toate aplicatiile sa fie compatibile. Lasa in mesaj detaliile necesare si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.