Fa cunostinta cu
ECHIPA
NOASTRA

Echipa Amazing Soft are in componenta oameni motivati sa furnizeze software unic clientilor. Misiunea noastra este de a dezvolta o relatie cat mai buna cu clientii nostri.
Ca echipa, avem multi ani de experienta combinata in: inginerie software, managementul proiectului, dezvoltare de aplicatii, design, branding, fotografie, SEO…si lista continua.
Avand o echipa unita, super-creativa si tehnica am cultivat un sistem puternic de cooperare, drept pentru care suntem concentrati pe productivitate.
Ne mandrim cu abilitatile noastre de gandire laterala, capacitatea noastra de a sintetiza informatiile culese din surse interne si externe. Suntem cu adevarat maestri ai managementului de proiect. Atunci cand cream un plan nou, colaborarea, munca in echipa si analiza reflexiva ne ajuta pentru a decide modul in care vom aborda urmatoarea provocare. 

In acest domeniu, este necesara o cunoastere excelenta a dreptului administrativ. Unele idei sunt brevetate si dificil de a beneficia de acestea. Avem o profunda intelegere a modului de a colecta resursele necesare pentru a duce proiectul la un bun sfarsit. De asemenea, stim cum sa lucram cu sisteme complexe si cum sa prioritizam sarcinile cu adevarat importante.
In cele din urma, ca o organizatie suntem atasati de un set de valori. Tinem foarte mult la increderea clientilor si a publicului, luand in calcul diversitatea, multiculturalismul și problemele de mediu. Ne mandrim cu abilitatile noastre de gestionare a conflictelor si capacitatea de a rezolva disputele – nevoile clientului avand intotdeauna prioritate.
Amintiti-va, pentru proiectul dumneavoastra, vom oferi suport nelimitat. In cazul in care apar schimbari ale tehnologiilor in viitor, vom optimiza software-ul pentru a intruni ultimele cerinte. 

THINK BIG!
Informatii personale

Nume:  Amazing Team

Email:  office@amazingsoft.ro

Locatie:   Calea Mosilor 59, et.4, Bucuresti, RO

Telefon:   (+40) 773 933 650

Poti
sa crezi
in noi

Amazing Soft este o companie specializata in dezvoltare software, in crearea de Aplicatii mobileAutomotiveSoft-uri customizateSisteme SmartSite-uri Web de Prezentare si Magazine Online realizate de la zero sau folosind platforme CMS (WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop), Servicii complementare (Optimizare pentru motoarele de cautare si – SEOPromovare Online in Social Media, Servicii Foto/VideoDesign si Branding). Solutiile oferite de noi includ, pe langa dezvoltarea propriu-zisa a softului sau a aplicatiei si servicii conexe precum: Gazduire Web si Inregistrare domeniu (.ro sau alte extensii); Securizare impotriva tentativelor de hacking, a virusilor si aplicatiilor malware; Mentenanta lunara.

Ca antreprenori, ne raportam la vizunea ta si apreciem timpul tau. Noi intelegem importanta focusarii pe domeniul de expertiza si nu pe invatarea de cod. Colaborand cu noi poti salva cele trei resurse cruciale: timp, bani si energie. Lasa-ne pe noi sa avem grija de partea tehnica a afacerii tale, astfel sa te poti concentra pe stategiile de dezvoltare a afacerii tale.
Pe langa asta, in zilele noastre este din ce in ce mai greu sa tii pasul cu evolutia tehnologiei. Avand in vedere magnitudinea domeniilor IT, dezvoltarea unei echipe proprii s-a demonstrat a fi ineficienta, daca nu chiar imposibila.

CU AMAZING SOFT NU VEI FI NICIODATA SINGUR!

C++, C#, Java, Swift
Xd, Ai, Ps
PHP, Js, HTML, CSS

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Colaborari

Pentru parteneriate si colaborari va rugam sa descrieti cererea in formularul de contact si vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu un raspuns.

Va multumim pentru interesul acordat!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.