Mentenanta & Suport tehnic

Intretinerea si actualizarea aplicatiilor realizate de noi sau deja existente, necesita cunosterea unor tendinte de actualitate in domeniu, astfel aplicatia sau site-ul este intr-o continua schimbare.

De multe ori este necesara schimbarea unor date, produse, design sau chiar functionalitati. Iti putem oferi abonamente special gandite pentru tine si nevoile tale.

Mentenanta consta in modificari de continut, actualizari ale pluginurilor, ale platformei, administrare server, precum si alte modificari tehnice sau update-uri si se aplica in principal site-urilor dezvoltate in WordPress, insa pentru o oferta personalizata ne puteti contacta.

Oferim consultanta in:

Limbaj PHP, HTML, CSS, JavaScript, C, C#, C++, Java
Framework WordPress, Xamarin, Zend Framework
Aplicații Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere, Corel Draw, QuarkXpress, Nuke Studio, Microsoft Office
IDEs Visual Studio, QT Creator, Eclipse

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

detalii

Nu gasesti serviciul potrivit pentru tine? Doresti mai multe servicii care sa comunice intre ele? Nicio ingrijorare. Putem sa iti oferim un Pachet Custom care sa contina serviciile de care ai nevoie, astfel vei salva timp si bani. Alegerea unui pachet este intotdeauna cea mai buna decizie. Echipa noastra de experti se vor asigura ca suita de aplicatii este dezvoltata folosind librariile potrivite, astfel incat toate aplicatiile sa fie compatibile. Lasa in mesaj detaliile necesare si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.