Servicii grafica

Grafica Publicitara, Design Grafic & DTP

Povestea ta este importanta, unica, iar noi suntem mereu prezenti cand vine vorba de grafica publicitara si graphic design.

Iubim ceea ce facem, venim cu idei creative, ne place design-ul curat si credem in solutiile digitale avansate.

Putem construi pe baza ideilor un brand de top, unul care se va imprima cu usurinta in capacitatea vizuala a celor din jur, iar un brand puternic comunica faptul ca sunteti un profesionist de incredere.

Pentru detalii produse si preturi accesati butonul de mai jos.

Afacerea ta printr-o fotografie

Alegerea unui produs care arata impecabil, fotografierea lui dintr-un unghi cat mai avantajos, pe un background simplu care sa aduca ceva in plus cadrului, creeaza o buna imagine a produsului in ochii unui potential client.

Afacerea ta trebuie prezentata si cu ajutorul imaginilor, fie ca ai un restaurant, un hotel sau un magazin online, noi te putem ajuta cu imagini profesionale clasice, panorame sau chiar fotografii 360.

MARKETING & SEO

In executia strategiei de marketing folosim un demers care reuneste mai multe elemente independente, printre care:
E-mail marketing (colectarea de adrese de email prin intermediul site-ului, trimiterea saptamanala sau bi-saptamanala de newslettere promotionale, follow-up si push pe canalele owned).
Blog posting (postari de articole pe blogul detinut de catre magazinul online cu sfaturi, ghiduri, noutati, stiri, informatii).
Social media marketing (Strategie de continut & plan editorial pentru canalele social media detinute de catre brand – Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+ etc).

SEO (Search Engine Optimization – Optimizarea pentru motoarele de cautare, obtinerea de pozitii cat mai favorabile in Google pentru cuvintele cheie targetate;
Campanii CPC (Management profesionist pentru campaniile CPC – Facebook Ads, Google Adwords, Bing Ads)
Marketing Afiliat (Management si strategie pentru campaniile de marketing afiliat – promovarea prin intermediul altor retele de site-uri, bloguri, forumuri, care primesc un comision fix de 1-10% din vanzarile pe care le genereaza)
Comparatoare de preturi (Promovarea prin intermediul comparatoarelor de preturi, care au devenit adevarate motoare de cautare, cel putin in Romania).
Cross-selling (Parteneriate cu alte magazine online din domenii adiacente, pentru promovari incrucisate de produse)
• Alte metode de promovare online si offline, in functie de bugetul pe care il avem la dispozitie.

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

detalii

Nu gasesti serviciul potrivit pentru tine? Doresti mai multe servicii care sa comunice intre ele? Nicio ingrijorare. Putem sa iti oferim un Pachet Custom care sa contina serviciile de care ai nevoie, astfel vei salva timp si bani. Alegerea unui pachet este intotdeauna cea mai buna decizie. Echipa noastra de experti se vor asigura ca suita de aplicatii este dezvoltata folosind librariile potrivite, astfel incat toate aplicatiile sa fie compatibile. Lasa in mesaj detaliile necesare si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.