Sisteme Smart

Sistemele Smart pentru casa sau birou au inceput sa fie tot mai populare. Noi putem dezvolta un software cu ajutorul caruia poti controla casa ta si mediul in care lucrezi doar prin cateva atingeri pe telefonul tau.

Dupa instalarea Sistemelor Smart compatibile, noi iti putem oferi solutia inteligenta pentru a controla cu usurinta lumina, caldura, securitatea sau diferite arii de utilizare.

WEBCAM

Soft-ul iti trimite notificari atunci cand in perimetrul camerelor web se detecteaza miscare. Vei primi inregistrarea pe telefon si vei avea diferite optiuni. De exemplu „Apeleaza 112″,”Ignora”.

GAZ & APA

Cand pleci in concediu sau in graba de acasa, vei fi notificat in caz de urgenta.

LUMINA

Acum nu mai trebuie sa iti faci griji ca te lovesti de mobila dupa ce ai inchis luminile. In orice situatie poti controla luminile din casa cu ajutorul telefonului.

SUNET

Controleaza-ti playerul muzical si reda sau inregistreaza date audio direct din soft.

TEMPERATURA

Temperatura poate fi stabilita cu cateva minute inainte de a ajunge acasa pentru a avea confortul dorit.

DETECTOR DE FUM

Vei fi notificat de fiecare data, si vei putea preveni incendiile deoarece soft-ul te poate alerta atat pe tine, cat si serviciul de urgenta in timp real.

SIGURANTA USILOR

Poti verifica daca ai incuiat usile principale, si chiar sa oferi acces de la distanta altor persoane.

ALTELE

Soft-ul poate fi customizat in functie de necesitatile si preferintele tale. Acum poti controla totul din telefonul tau oriunde te-ai afla.

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

detalii

Nu gasesti serviciul potrivit pentru tine? Doresti mai multe servicii care sa comunice intre ele? Nicio ingrijorare. Putem sa iti oferim un Pachet Custom care sa contina serviciile de care ai nevoie, astfel vei salva timp si bani. Alegerea unui pachet este intotdeauna cea mai buna decizie. Echipa noastra de experti se vor asigura ca suita de aplicatii este dezvoltata folosind librariile potrivite, astfel incat toate aplicatiile sa fie compatibile. Lasa in mesaj detaliile necesare si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.