Smartwatch minimalist

Q line, noul model de smartwatch al producatorului specializat in ceasuri de lux, Fossil Q Control este un smartwatch mai puțin obișnuit, care permite navigarea interfeței Android Wear 2.0 folosind mișcări circulare aplicate pe cadranul acestuia, fiind foarte sensibil la atingere.

Fossil Q Control vine într-o carcasă elegantă cu cadran circular de 45 mm diametru, rezistentă la apa și cuplată unei curele ajustabile cu lațime de 22 mm. Designul simplu dar surprinzator de elegant vine dotat cu un singur buton în partea dreapta a ecranului.

Configurațiile acestui smartwatch sunt foarte performate, sub ecranul OLED color de forma circulara, Fossil Q Control ascunde un chipset Snapdragon Wear 2100, ajutat de 768 MB memorie RAM. Sistemul de operare Android Wear 2.0 este ajutat de o memorie internă de 4 GB, fiind dotat și cu un senzor de puls la partea inferioară.

Printre aplicațiile disponibile se numară Google Maps, comanda vocală, meniu de apelare, media player, mesagerie text și email, notificări monitorizare puls, calendar, alarmă și fitness tracker.

Fossil a gândit o interfață care scoate în evidență forma circulară a cadranului, folosit pentru derularea listelor din meniuri. Singurul buton cu care este prevazut acest dispozitiv ia rolul de tasta OK. Bineînțeles, pentru operațiuni mai complexe în aplicațiile Android Wear aveți la dispoziție și interfața touch a ecranului.

Dacă doriți să partajați smartwatch-ul și cu alte dispozitive sau doriți o aplicație “custom”, ne puteți contacta aici.

 

Sursa articol: http://www.go4it.ro

Sursa foto: https://9to5google.com/2017/11/14/fossil-q-control-android-wear/; http://www.go4it.ro

Lasa un comentariu