Buna intelegere a unui

Soft educational

Este important ca educatorul utilizator sa poata diferentia un soft educational (in acceptiunea clasica a invatarii asistate de calculator) de un soft utilitar sau de soft-urile de prezentare (tematice). Toate pot fi utilizate in demersul instruirii, dar numai softul educational cuprinde in el si o strategie pedagogica (concretizata in sarcinile de lucru) care determina modul de interactiune a studentului cu programul: aceasta interactiune, a carei specificitate este determinata de obiectivele urmarite, produce invatarea.

In cazul utilizarii unui soft de prezentare (tematic) – care cuprinde informatia, uneori extrem de interesant structurata, pentru descrierea unui domeniu, fenomen, eveniment etc. – profesorul este cel care decide modul in care studentii vor utiliza respectiva informatie.

E-learning

Viitorul unei noi generatii

E-learning-ul capteaza pe zi ce trece atentia a tot mai multor companii mici sau mari din intreaga lume.
Strategiile de predare-invatare folosite au potentialul de a sprijini si stimula procese ale invatarii active, autonome, constructive, situationale. Aceste strategii se pliaza pe particularitatile celor ce invata. In acest sens, preocuparea companiei este indreptata spre crearea unui mediu educativ care sa favorizeze invatarea sub cele doua aspecte: adaptativa (asimilare) si modificatoare (acomodare).

Una dintre caracteristicile de prima importanta ale unui soft educational este calitatea interactiunii cu utilizatorul (studentul): de ea depinde masura in care se produce invatarea.

O alta caracteristica este flexibilitatea, un reflex al complexitatii modului in care este proiectat soft-ul cu care va interactiona studentul, evidentiind o individualizare a parcursului in raport cu reactiile studentului, cu posibilitatile de relevare a dificultatilor in parcurgerea programului si de reglare a instruirii.

Din acest punct de vedere unele soft-uri sunt centrate pe student (cuprind si sarcinile de lucru care sa asigure invatarea), altele sunt centrate pe profesor (prezinta continuturile, dar nu-si propun si exersarea ce poate merge pana la individualizarea demersului).

Completeaza formularul si

te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

detalii

Nu gasesti serviciul potrivit pentru tine? Doresti mai multe servicii care sa comunice intre ele? Nicio ingrijorare. Putem sa iti oferim un Pachet Custom care sa contina serviciile de care ai nevoie, astfel vei salva timp si bani. Alegerea unui pachet este intotdeauna cea mai buna decizie. Echipa noastra de experti se vor asigura ca suita de aplicatii este dezvoltata folosind librariile potrivite, astfel incat toate aplicatiile sa fie compatibile. Lasa in mesaj detaliile necesare si vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.