Tehnologie high-tech pentru mașina ta!

Așa cum aplicațiile mobile au transformat smartphone-urile și tabletele, sistemele tehnologice implementate în mașini sunt urmatoărea frontieră. Tot mai mulți dezvoltatori de aplicații se “bat” în expunerea creativității și complexitatea aplicațiilor lor.

Ce pot face aceste aplicații pentru șoferi? De exemplu, cu ajutorul unei aplicații deja existente pe piață, soferii pot activa mașina să facă rezervări la restaurant sau cu ajutorul altei aplicații pot folosi sistemul de comanda vocală pentru a selecta ce muzică doresc să asculte.

Tehnologia de ultimă oră folosită pentru realizarea sistemelor software necesare industriei automotivelor reduce costurile de întreținere, sporeste securitatea mașinii și mărește siguranța șofatului. Dezvoltatorii produc aplicații stabile care pot monitoriza performanța vehiculului, riscul de accident, securitatea acestuia cât și a pasagerilor.

 Care sunt beneficiile unei astfel de aplicații pentru mașina ta?

În primul rând utilizarea unei astfel de aplicații vine cu o serie de facilități. Poate reduce consumul de carburant, atenționări referitoare la conducerea ecologică, monitorizarea în timp real a motorului și a celorlalte sisteme de siguranță ale mașinii, înștiințări de plată a taxelor aferente sau de combustibil și multe altele.

Având aceste informații, atât pe computerul de bord, cât și pe telefon se pot evita sau reduce costurile adiționale, iar cu un sistem antifurt care trimite notificări cu locația vehiculului te poți asigura că mașina se află în siguranță. De asemenea, mașina poate trimite automat notificări către autorități în situații de urgență, cum ar fi în cazul unui accident.

Pentru dezvoltarea unei astfel de aplicații și pentru a vă menține mașina în condiții optime echipa Amazing Soft vă poate ajuta cu siguranță.

 

Sursa foto: https://www.pcworld.com

Lasa un comentariu